Iina Kivimäki

Iina Kivimäki (MuM) aloitti pestinsä SenioriKulkusten johtajana syksyllä 2018.

Valmistuttuaan Sibelius-Akatemian Musiikkikasvatuksen koulutusohjelmasta vuonna 2006 hän on työskennellyt mm. pianonsoiton- ja musiikkileikkikoulunopettajana, säestäjänä, kuoronjohtajana ja kanttorina. Pianon lisäksi hänen muita instrumenttejaan ovat urut, pienkanteleet, harppu ja laulu, joista kahta viimeksi mainittua hän hyödyntää säännöllisesti Key Ensemblen riveissä.

Tällä hetkellä Kivimäellä on oppilaita ja kuorolaisia lähes ”vauvasta vaariin”, 3-vuotiaista pikkupianisteista seniorikuorolaisiin. Hän on kiinnostunut eri ikäisten oppilaiden erilaisista tavoista oppia, ja uskoo opiskelemansa Suzuki-pedagogiikan perusfilosofiaan jokaisen ihmisen kyvystä oppia uskomattomiakin asioita: tarvitaan vain oikeat keinot ja riittävästi aikaa.

Opettajana ja esiintyvänä muusikkona Kivimäki kokee olevansa unelma-ammatissaan.

”On ihanaa tehdä upeaa musiikkia mahtavan porukan kanssa. Ja on ihanaa opettaa, kun siinä saa kehua ja kannustaa ihmisiä ylittämään itsensä!”


Varajohtajat

Kuoron, jo pitkään toiminut, varajohtaja on ansioitunut muusikko Marjatta Sigfridsson. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin- ja pianonsoiton opettajaksi. Hän teki työuransa Puolalanmäen musiikkiluokkien ja -lukion lehtorina. Koulun kuorojen kanssa matkustettiin ympäri Eurooppaa ja kauempanakin konserttimatkoilla.  Hän toimi myös 15 vuotta CCA-kuoron harjoitussäestäjänä. Lisäksi hän oli säveltapailun opettajana sivutoimisesti Turun konservatoriossa.

Marjatta on kova harrastamaan kaikkea mihin on varaa ja aikaa, innokas marjastaja ja sienestäjä. Mottona: Musiikki on elämäni ja vice versa.
Toinen varajohtaja on dir.mus. Leena Suominen. Hän on kasvatustieteiden lehtori, luokanopettaja, opettajien kouluttaja ja Sibelius Akatemiassa tutkinnon suorittanut kanttori.