Kalenteri

 

2021
11.12. klo 16  Martinkirkossa
Yhteinen joulukonsertti Kulkusten kanssa

 

Tule mukaan laulamaan SenioriKulkusiin! Harjoitukset ovat tiistaisin.

Koelauluun pääsee ja lisätietoja saa ottamalla yhteyttä kuoron taiteelliseen johtajaan Iina Kivimäkeen, sähköpostiosoite iina13@iki.fi tai puhelimella 050-3503411.

Tule osaksi Kulkusperhettä.
Liity kannatusjäseneksi!

Voit tukea toimintaamme liittymällä Sekakuoro Kulkuset ry:n kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa/vuosi. Liittymällä kannatusjäseneksi olet mukana tukemassa toimintaamme ja pääset aitiopaikalta seuraamaan Kulkusten tekemisiä!

Kannatusjäsenmaksu maksetaan kalenterivuodeksi kerrallaan. Kannatusjäsen saa tietoa konserteista ja tapahtumista, sekä muusta toiminnastamme sähköpostitse tai niin halutessaan postitse.

Toimi näin: Maksa kannatusjäsenmaksu 30 euroa yhdistyksen tilille FI30 4309 0010 2622 93. Jos haluat kohdistaa kannatusjäsenmaksusi pelkästään SenioriKulkusille, käytä maksaessasi viitettä 1041. Jos taas haluat tukea koko yhdistystä, käytä viitettä 1038.

Jotta varmistat Kulkuspostin saamisen, lähetä meille maksettuasi tieto maksusta joko sähköpostilla kulkuset(at)kulkuset.net tai viestillä puh. 040-5165 607. Kiitos tuestasi!

KUORO

SenioriKulkuset on kuoro, joka täyttää tasokkaiden kuorolaulajien toiveet. Sen riveihin onkin hakeutunut vankan kokemuksen omaavia, taitavia laulajia useista Turun seudun kuoroista. Seniorikuoro perustettiin osaksi Sekakuoro Kulkusten toimintaa vuonna 1986 eli 30-vuotisjuhlat tulossa.

Kuoro on viime aikoina kasvanut ja kehittynyt vahvasti, siinä on nyt 45 laulajaa. Kuoro esiintyy säännöllisesti ja aktiivisesti sekä omissa konserteissaan että muissa tilaisuuksissa. Kummikuorotoiminta on vakiintunut kulttuuripääkaupunkivuodesta lähtien osaksi toimintaa, ja kuoro esiintyy vuosittain Palvelutalo Wilenissä.
Viime vuosina se on tehnyt kaksi konserttimatkaa Saksaan ja yhden Ruotsiin.

Kuorolaulu on elämää suurempi harrastus hyvin monille suomalaisille. Nuorena aloitettua harrastusta halutaan jatkaa mahdollisimman kauan omaa taitoa ja kokemusta vastaavassa ryhmässä. Haasteita ja esiintymisiä on runsaasti, omia konsertteja säännöllisesti. Lauluohjelmisto on monipuolinen ja laaja ulottuen perinteisistä kuoroklassikoista viihteeseen, hauskaa, vakavaa, haikeaa ja riehakasta. Kuoron konsertit ovat aina erilaisia, yleisön sekä laulajien iloksi mielekkäitä ja kiinnostavia kokonaisuuksia, esimerkkinä voi mainita Seitsemän veljestä -teeman konsertit.

Monipuolisen laajan tarjonnan takeena on useampikin erilainen pienempi kokoonpano kuoron jäsenistöstä – naiskuoro KulkusSiskot, mieskuoro KulkusVeikot ja mieskvartetti NeliVeto laajentavat kuoron ohjelmistotarjontaa omilla osuuksillaan.

SenioriKulkuset Raatihuoneen edustalla.2016. Kuva Kari Eskola. Kuva aukeaa isona uuteen välilehteen, jos klikkaat sitä.
Rallatellen! -konsertin jälkitunnelmissa. Kuva aukeaa isona uuteen välilehteen, jos klikkaat sitä. Kuva: Kari Eskola.
Konserttimatkalla Dortmundissa syyskuussa 2014. Kuva aukeaa isona uuteen välilehteen, jos klikkaat sitä.
SenioriKulkuset ja lausuntataiteilija Riitta Vasenkari Raatihuoneella 7.4.2013 Seitsemän veljestä- produktiossa. Kuva Kari Eskola. Kuva aukeaa isona uuteen välilehteen, jos klikkaat sitä.