LAULAJAKSI KULKUSIIN

Tule rohkeasti koelauluun!

Sekakuoro Kulkuset on vahva ja rento turkulainen kuoro, jolla on Turussa vankka yleisöpohja. Olemme lauluääntä vaaliva porukka ja tähtäämme aina laadukkaaseen musisointiin, huumoria ja irtiottoa unohtamatta. Suhtaudumme laulamiseen vakavasti, mutta harjoituksissa pidämme aina hauskaa!

Hyvin soiva mieslaulajistomme niittää jatkuvasti kiitosta ja tähyilemmekin erityisesti uusia miehiä riveihimme.

Kuorossa laulaa kaiken ikäisiä aikuisia 60 ikävuoteen asti ja sen jälkeen homma jatkuu kokeneempien kuorolaisten kanssa SenioriKulkusissa

 

Me tarjoamme:

  • Mukavaa seuraa sekä hyvää huumoria. Välillä vähemmän hyvääkin.
  • Ammattilaisen vetämät äänenavaukset
  • Nais- ja mieskuorolaulua sekakuorolaulun ohella
  • Lapsiparkki tarpeen mukaan
  • Tunnelmalliset joulukonsertit sekä kevätkonsertti
  • Matkoja kotimaahan ja ulkomaille

Kiinnostuitko? Tule koelauluun!

Harjoitukset tiistaisin alkaen klo 18.00 Kristillisellä Opistolla

Ilmoittaudu sähköpostilla: juhalaakso.rusko(at)gmail.com

SenioriKulkusten harjoitukset tiistaisin klo 17.00 Kerttulin vanhainkodin juhlasalissa

Ilmoittaudu sähköpostilla: sirkku.viitanenvanamo(at)gmail.com

Tulevaa ohjelmistoa:

Valitettavasti ei tällä hetkellä varmuutta tulevista konserteista.

 

Laulun Kipinä – tekstit

Yleisön pyynnöstä

Lataa tästä

Kulkusten historiiki

Kuoro on julkaissut kaksi aikaisempaa historiikkia, vuosilta 1918-1948 ja 1918-1988. Historiikin ovat koonneet toimittaja Mikko-Oskari Koski, SenioriKulkusten laulaja ja innokas bloggaaja Kimmo Stjärnstedt sekä Kulkusista kuoron sihteeri Sirkku Viitanen-Vanamo. Hinta 25 euroa.

Tilaa tästä

Nyt sitä saa – Uutukaista levyä!

Lentaisin

Kuuntele esittely tästä Tilaa tästä

Satavuotisjuhlat alkoivat syntymäpäivänä 4.1.2018

auto torilla Video Hansatorilta

Meille Sekakuoro Kulkusten laulajille kuorolaulu on erittäin tärkeää. Harjoitukset ja vaihtuvat projektit tuovat elämään lisää iloa ja energiaa. Kuorolaulu on meistä parasta yhteisöllisyyttä, mitä ihminen voi kokea. Laulajat jatkavatkin harrastustaan yhdistyksemme toisen kuoron SenioriKulkusten riveissä vielä seniori-ikäisinä. Innokkaimmat ovat vielä näiden lisäksi mukana pienryhmä- ja yhtyetoiminnassa. Ohjelmistomme sisältää perinteistä ja modernia, kevyttä ja vakavaa, hengellistä ja maallista sekakuoromusiikkia, myös orkesteriteoksia. Kulkusten kuoronjohtajana on syyskuusta 2014 alkaen toiminut Heidi Gräsbeck ja SenioriKulkusia johtaa syksystä 2018 alkaen Iina Kivimäki. Laulua opettaa Maarit Lindblom. Kulkusten harjoitukset tiistaisin klo 18:00 Turun kristillisellä opistolla, Lustokatu 7 ja SenioriKulkusten harjoitukset tiistaisin klo 17:00 Kerttulin vanhainkodin juhlasalissa, Hovioikeudenkatu 3.

Tule osaksi Kulkusperhettä. Liity kannatusjäseneksi!

Voit tukea toimintaamme liittymällä Sekakuoro Kulkuset ry:n kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 30 euroa/vuosi. Liittymällä kannatusjäseneksi olet mukana tukemassa toimintaamme ja pääset aitiopaikalta seuraamaan Kulkusten tekemisiä!

Kannatusjäsenmaksu maksetaan kalenterivuodeksi kerrallaan. Kannatusjäsen saa tietoa konserteista ja tapahtumista, sekä muusta toiminnastamme sähköpostitse tai niin halutessaan postitse.

Toimi näin: Maksa kannatusjäsenmaksu 30 euroa yhdistyksen tilille FI30 4309 0010 2622 93. Jos haluat kohdistaa kannatusjäsenmaksusi pelkästään SenioriKulkusille, käytä maksaessasi viitettä 1041. Jos taas haluat tukea koko yhdistystä, käytä viitettä 1038.

Jotta varmistat Kulkuspostin saamisen, lähetä meille maksettuasi tieto maksusta joko sähköpostilla kulkuset(at)kulkuset.net tai viestillä puh. 040-5165 607. Kiitos tuestasi!