KUORONJOHTAJA

Director musices Arja Lyly on toiminut SenioriKulkusten johtajana v. 2011 alusta. Lyly on valmistunut musiikinopettajaksi Sibelius- Akatemiasta ja täydentänyt opintojaan useilla kotimaisilla ja ulkomaisilla kursseilla.

Musiikinopettajan työn ohella Arja Lylyllä on pitkä kokemus erilaisten kuorojen johtajana. Hän on johtanut lapsi-, nuoriso-, nais- ja sekakuoroa ja lisäksi nuoriso-orkesteria. Hän on myös säveltänyt ja sovittanut runsaasti musiikkia erilaisille kokoonpanoille sekä trubaduurilauluja omiin ja monien runoilijoitten teksteihin.

Arja Lylyn johtajakaudella kuoro on konsertoinut runsaasti ja tehnyt menestyksellisen konserttimatkan Saksaan syksyllä 2014.

Arja on sanonut, että vaikka hän on ollut musiikin ammattilainen, niin työnteon ja harrastuksen välinen ero ei ole vieläkään selvinnyt hänelle.

 

VARAJOHTAJA

Kuoron varajohtaja on ansioitunut muusikko Marjatta Sigfridsson. Hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin- ja pianonsoiton opettajaksi. Hän teki työuransa Puolalanmäen musiikkiluokkien ja -lukion lehtorina. Koulun kuorojen kanssa matkustettiin ympäri Eurooppaa ja kauempanakin konserttimatkoilla.  Hän toimi myös 15 vuotta CCA-kuoron harjoitussäestäjänä. Lisäksi hän oli säveltapailun opettajana sivutoimisesti Turun konservatoriossa.

Marjatta on kova harrastamaan kaikkea mihin on varaa ja aikaa, innokas marjastaja ja sienestäjä. Mottona: Musiikki on elämäni ja vice versa.

Kuoronjohtaja Arja Lyly. Kuva: Kari Eskola

Kuoronjohtaja Arja Lyly. Kuva: Kari Eskola

Varajohtaja Marjatta Sigfridsson