NeliVeto

Loistava ykköstenorimme Terho laulaa lähes kymmenessä eri kokoonpanossa, mutta sekään ei hänelle riitä. Niinpä Terho poimi Seniorikulkusista vuoden 2014 lopulla kolme mieslaulajaa joilla on aikaa ja halua opetella ja esittää kvartetille sopivia lauluja. Ryhmä harjoitteli joitakin lauluja ja kävi kokeilemassa siipiään muutamissa tilaisuuksissa.

Kuoronjohtajamme Arja sattui kerran paikalle, kun harjoittelimme, ja totesi ykskantaan että tämän laulun esitätte sitten kevätkonsertissa. Eihän siinä muu auttanut kuin suostua. Näin ”virallista” esiintymistä varten tarvittiin kvartetille nimi. Laulujahan ei nykyään lauleta vaan ne vedetään. Siispä annoimme ryhmällemme nimen NeliVeto. Nelikossa laulavat: 1. tenori Terho Simola, 2. tenori Tero Vanamo, 1. basso Jussi Toivonen ja 2. basso Matti Tamminen.

Ohjelmistomme on laaja aina kirkkomusiikista pikkutuhmiin rallatuksiin. Ja jos sopivaa laulua ei valikoimastamme löydy, niin opettelemme sellaisen. Olemme ehtineet esiintyä jo muutaman kerran ja NeliVeto on myös palkittu. Pienen rahapalkkion lisäksi kahvilla ja pullalla.