Llangollenin musiikkifestivaalit paraati (Wales 2011 )

 

leiri

Laululeirillä

marssi

Kulkuset marssilla Porin laulu- ja soittojuhlilla 2007

Sekakuoro Kulkuset

Kulkuset on Turun alueen vanhin toimiva sekakuoro. Kuoro perustettiin heti Suomen itsenäistymisen jälkeen tammikuun 4. päivänä 1918.

Kulkusissa laulaa aktiivisesti noin 55 laulajaa ja pyrimme koko ajan lisäämään laulajamäärää säilyttääksemme ison sekakuoron statuksen. Iso sekakuoro on soinniltaan aivan erityinen ja johtajalle työkaluna monipuolisempi kuin esimerkiksi kamarikuoro.

Mitä Kulkuset on?

Se on iso kuoro. Se on laatua hyvällä hengellä. Se on laulajilleen innostava ja kannustava yhteisö. Vaikka kunnianhimoa löytyy ohjelmiston ja esittämisen suhteen, löytyy kuitenkin aikaa sosiaalisuuteen ja yhdessä olemiseen.

Mitä olemme tänään?

Olemme suuri sekakuoro täynnä intoa ja halua tehdä erilaisia projekteja. Meillä on hyvä johtaja joka luotsaa kuoro eteenpäin varsinkin esittämisen saralla unohtamatta kuitenkaan tekniikkaa ja virettä. Teemme kaikenlaista musiikki, emme ole viihde- tai kirkkokuoro.

Mihin olemme matkalla?

Kuoro on matkannut kuorona kohta 100 vuotta ja voi nojata kehityksessään pitkään perinteeseen. Olemme matkalla uusiin haasteisiin. Kulkuset ei katoa kuorokartalta koskaan.

 

Kun tehdään, tehdään kunnolla – Kulkuset isolla koolla.